Share |

Sielun valinnat ja ihmisen valinnat.

 Moni ei oikeasti tee valintoja, tietoisia valintoja. Ajattelee sitä, mitä ei halua tai haluaa. Paremminkin toivoo asioita,kuin loisi niitä.

Jätätkö valintojen teon tekemättä, koska pelkäät tekeväsi väärän valinnan?

Sielun valinnat ovat selkeyttä, hyväksyntää, myötätuntoa, runsautta, luovuutta, armoa.

Sielulle kaikki on runsautta. Sielu saa kaikesta kokemuksia joka tapauksessa, oli kokemus hyvä ja huono. Sielu  oppii enemmän itsestään ja rakastuu itseensä yhä uudelleen ja uudelleen.

Ihmisen tasolla koet puutetta rahasta, terveydestä... sielu saa kuitenkin kokemuksensa kaikesta. Sielu ei välttämättä ymmärrä, että sinulta puuttuu rahaa, terveyttä... koska sielu elää runsaudessa. Runsauteen liittyy aina myös puute ja tämä on kaksinaisuuteen liittyvä ominaisuus.

Vaikka sanot, että tarvitset rahaa, sielu ei ymmärrä, mitä raha oikein on. Tämä voi olla ihmisen vaikea ymmärtää. Sielun kannalta katsottuna asia on täysin ymmärrettävä.

On totta, että meillä on vapaus tehdä omia valintoja. Mutta vapaaseen valintaan sisältyy enemmän kuin tämä elämä. Ennen tuloa tähän elämään, teimme päätöksiä mitä kokisimme tässä elämässä. Jotain mitä haluamme kokea sielun tasolla - ei mitä meidän on tehtävä.

Muista, että tulit tänne, koska halusit tulla. Ehkä siltä ei näytä päältä päin katsottuna, mutta sielun tasolla tulit saamaan aikaan muutosta.

Sinusta itsestäsi riippuu, oivallatko olevasi aina oikeassa paikassa, olipa tilanne mikä tahansa.

 Ja niin se on.