Share |

Mitä on odotettavissa?

 Solusi kirjaimellisesti kihelmöivät, avautuvat, värähtelevät. Jokaisella on aivan omia kokemuksia. Vaikutukset kehoon ovat monella tasolla tapahtuvia. Nopeaa avautumista ja puhdistumista tapahtuu jokaisella fyysisellä, emotionaalisella ja henkisellä tasolla.

 Keho puhdistuu päästäen irti myrkyistä ja painokin saattaa pudota. Joku tuntee kasvavansa pituutta ja myös laajenevansa sivusuuntaan, tärinää voi olla myös. Tuntee maadoitusta ja enemmän kehossa läsnäolemisen tunnetta.

Taivas = sielu ja maa = keho yhdistyvät. Me emme mene Kotiin vaan Koti tulee luoksemme. Sielu haluaa inkarnoitua kehoon. Sielu haluaa laajentua, kokea ja ilmaista itseään.

Enkeli-energian on vaikea pysyä kehossa, tuntee ettei kuulu tänne Maahan.

 Moniulotteinen tietoisuus avaa potentiaaleja, voi kokea oman kehonsa jumalallisuuden.

Uudet valotasot tunkeutuvat vastustuksen läpi ja saavat aikaan syvempää kasvua jokaisen session aikana ja sen jälkeen. Muutokset ovat pysyviä ja samalla avautuu loputon, epälineaarinen kasvuprosessi.

Jos sessiossa ei tunne mitään, se ei merkitse ettei tapahtuisi mitään. Kupliminen, ilon tunne, kihelmöinti ovat monen tuntemuksia.

Korkeammilla tasoilla muutokset ovat hienovaraisempia. Reaktion voimakkuus ei kerro toimivuudesta. Elämässä tapahtuvat muutokset todistavat sitä.Voi aloittaa liikunnan, syö terveellisemmin, on energisempi, tasapainoisempi, luottamusta tuntuu tulleen lisää, kehokuva paranee, ihmissuhteet paranevat, yltäkylläisyys, erilaiset kaavat, traumat paranevat...

Asioiden sisäistäminen erillä tavalla. Huomaa, että kaikki tapahtuu sisäisessä itsessä, ei tarvitse mennä itsensä ulkopuolelle muuttaakseen maailmaa.

Ei tarvitse ponnistella, taistella eloonjäädäkseen vaan kokee armoa. Mitään pahaa ei voi tapahtua, koska sielusi on se, joka on vastuussa sessiosta ja olet sielusi ohjauksessa. Sielusi tietää, mikä sinulle on parhaaksi.

Tämä on malli uudesta energiasta, uudesta energiamaailmasta.

 Vanhan energian loimme enkeliviisaudessamma, ja se oli Kotiin paluun halua (Angel`s Tears), jotta emme jäisi tänne maan päälle jumiin.  Uusi energia on tulosta Sielun Rakkaudesta ( SoulLove), joka tuo Kodin sinuun. 

Sinulla on monia mestareita oppainasi ja sielunmatkasi suojelijana. He ovat mukanasi ja auttavat järjestämään taajuuksiasi. Et ehkä tunne mitään, koska tämä värähtely on korkeammalla tasolla, kuin mihin tietoisuutesi on yltänyt. Opit kuitenkin nopeasti.

 Solujesi DNA - rakenne vastaa kutsuun luoda uutta materiaa, luoda uudelleen ainetta. Tunne sisäinen säteilysi, kuinka valo hohtaa soluistasi. Tunne, kuinka energiakenttäsi ( aura) muuttuu ja sopeutuu tähän.

Tunne, kuinka valo toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin! Tietoisuuden tilasi laajenee ja henkioppaiden ja enkelten maailma onkin enemmän läsnä elämässäsi. Etkö usko enkeleihin, henkioppaisiin, keijuihin, peikkoihin ja luonnonhenkiin?

No eipä hätää, ne kyllä uskovat sinuun ja vahvasti.