Share |

Äänen soiva maailmani - verkkokurssi

Oman värähtelytaajuuden muuntamisen avain.

Elämme poikkeuksellisia aikoja ja siksi on tärkeää tiedostaa, että voit vaikuttaa omaan värähtelyysi tietoisesti ja saada oma energiasi tasapainoon ja edistämään muutosta. Muutosta tapahtuu koko ajan: kun astut ulos ovesta, kävelet ulkona, kaikki mitä teet ja mitä syöt, muuttaa värähtelytaajuuttasi - kaikki äänet ja valot, joille altistut muuttavat taajuuttasi. 

Miksi tarvitaan värähtelytaajuuksien muutoksia?

Vastaus on yksinkertainen - ne auttavat sopeutumaan maapallolla tapahtuviin muutoksiin. Taajuuden muutoksen kautta alkaa tehdä yhteistyötä muiden kanssa kilpailemisen sijaan.

Mikä on sitten tuo avain?

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että sinulla on mahtava työkalu korkeampien tietoisuuden tilojen kokemiseen? Tuo avain on oma äänesi. Et tarvitse mitään erityistä laulutaitoa kokeaksesi, millaista on muuttaa värähtelytaajuuksia oman äänen avulla - tarvitset vain ainoastaan insiproituneen kokeilunhalun ja leikkimielisyyttä. Vakavamielisyys ei ole pyhyyttä, koska voit olla molempia. 

Äänen maailma on ihmeellinen ja mielenkiintoinen. Oletko tullut ajatelleeksi, että kaikki on liikkeessä eli kaikki värähtelee ja se taas merkitsee, että kaikki myös päästää ääntä, vaikka sitä ei ihmisen korva aina pysty kuulemaan.

Olen lapsesta asti elänyt äänen maailmassa, soivassa maailmassa, koska valitsin vanhemmat, jotka oivalsivat äänen merkityksen ja kotona laulettiin ja soitettiin ja kannustettiin kokemaan luovuuden erilaisia tapoja ilmaista itseään rohkeasti. Oman äänen käyttö on aina auttanut minua elämän kokemuksissa ja muutoksen aikana.

Olen nyt luonut verkkokurssin, joka auttaa sinua löytämään uusia tasoja itsestäsi, aistimaan uusia tasoja itsessäsi ja ulkopuolellasi äänen, valon, värien, vuorikiteiden ja monien muiden työvälineiden ja ennen kaikkea rakkauden avulla. On tärkeää oivaltaa, että voi muuttaa värähtelykuvioitaan eli taajuuksiaan monin eri tavoin. 

Kurssi keskittyy siihen, miten voi muuttaa omaa värähtelytaajuuttaan oman äänen avulla. Menneet, nykyiset ja tulevat äänivirran mestarit ovat mukana kurssin energioissa, koska kaikki on olemassa samanaikaisesti. 

Rakastan äänen olentoja, valon olentoja ja rakkauden olentoja, jotka kuiskivat minulle oman ääneni välityksellä. Musiikki on aina ollut minulle apuna elämän kaikissa kokemuksissa. Äänen henki olen minä ja minä olen äänen henki. 

Kurssin materiaalin saat heti käyttöösi ja voit edetä omaan tahtiisi. Helppoja harjoituksia, joita voit yksinkertaisella tavalla kokeilla. Paljon tietoa soivista väreistä, vuorikiteiden laulun kuuntelun oivaltamista ... pyhien äänteiden käytöstä.

Lähde mukaan äänen soivaan maailmaan ja koe kuinka kaikki soi sinussa ja ympärilläsi. Ole avoin iloisuudelle ja kokeile, kuinka äänten hyräily saa sinut iloiseksi, vaikka mielialasi olisi mikä tahansa. 

Elä äänessä. Ole rakkaudessa. Ole valossa. Ole äänessä.

 Kuunteletko kuinka sielusi laulaa ja tanssi sinun omaa säveltäsi? 

Kurssin ostolinkki 

https://ritaforsbergkimura.campwire.com/checkout/aanen-soiva-maailmani-joka-haluaa-tulla-kuulluksi-oma-varahtelytaajuuden-muuntamine-aanen-avulla-e9a8eded

angel-2450363_1920.jpg