Share |

Hiljainen polku - kuolemaa ei ole -verkkokurssi

Verkkokurssi kertoo kuoleman jälkeisestä elämästä ja toivon se auttavan monia pääse,ääm eroon kuoleman ja elämän pelosta. Kuoleman pelko on ihmiskunnan suurimpia pelkoja. Kukaan ei halua puhua kuolemasta. Siitä vaietaan ja se on suljettu sairaalan seinien sisälle ja erotettu elämästä.

Kuolema on suuri riirtymä ihmisen elämässä, jossa enkeliolento palaa alkuperäiseen olomuotoonsa. Toiveeni on, että kurssi auttaa sinua muuttamaan käsitystäsi kuolemasta ja näkemään elämästä kokonaan uuden näkökulman.

Minulle itselleni kuoleman tietoisuuden laajeneminen on ollut suunnaton muutos, joka avarsi elämän ja kuoleman kauneuden löytymisen.

On aika palauttaa kuolemalle arvostuksen ja kunnioituksen tila, samanlainen asema, jolla ennen kohtasimme kuoleman. Kurssi ei ole synkkä eikä pelottava vaan ilo ja rakkaus ovat läsnä kokoajan.

Kurssilla voit edetä täysin omaan tahtiisi, koska koko materiaali on heti käytössäsi. Kurssilla käsitellään mm. mitä tapahtuu Maan Lähialueilla, miksi kaikki henget eivät siirry pois maan piiristä vaan jäävät maahan vaeltelemaan? Paljon tietoa kuolemaan liittyen ja tieto auttaa sinua myös oivaltamaan oman olemassaolosi uudella tavalla.

Kurssin sivuilla voit laittaa minulle viesti, jos haluat keskustelle sinua askarruttavista asioista. Vastaan sinulle mielelläni. 

Tästä voit ostaa kurssin.

IMG_1690.jpg