Share |

Itsesabotaasin voittaminen - verkkokurssi

Itsesabotaasi on petollista ja sitä on hankala tunnistaa. Taipumus sabotoida itseään hankaloittaa ja rajoittaa elämää luomalla ongelmia.

Tunnistatko myrkyllisiä tunteita, jotka vaikuttavat elämääsi? Sabotoitko itseltäsi hyvän olon? Sallitko itsellesi hyvää? Käytkö päivittäin sisäistä negatiivista keskustelu? Tämä ei ole syytös, vaan tämä on keino herättää sinut ja haluan osoittaa, että muutos on tärkeää. Muutos on tarpeellinen. Antaa vanhan mennä ja sallia uuden tulla elämääsi, jotta toiveesi ja unelmasi toteutuva ja elät haluamaasi elämään.

Kurssilla oivallat, mikä estää sinua saavuttamasta toiveitasi ja unelmiasi ja kurssilla luotavan rauhan tilassa voit turvallisesti katsoa pelkoasi ja puhkaista sen. Kun antaa vallan vastustamiselle, peloille ja paniikille, kehossa nousee esiin pelkoja ja menneisyyden traumoja. On aika herätä ja päästää irti kaikesta siitä, mikä ei enää palvele. Nyt voit olla kotona, oivaltaa itsestäsi uutta ja olla kiitollinen ajasta itsellesi. 

Aiheita kurssilla:

1) Itsensä sabotoinnin tunnistaminen

2) Suurimmat elämän opit

3) Myrkylliset tunteet

4) Täyttymättömättämät tarpeet

5) Kieltäminen

6) Ehkä sinua on satutettu

7) Tiedostamattomat mallit

8) Turvallinen olo

9) Piilotettu raivo

10) Tekosyyt

11) Lahja

12) Antautuminen

13) Rauha kivun kanssa

14) Egon ja Hengen eron eheyttäminen

15) Ilmainen lahja sinulle

Haluan auttaa sinua saavuttamaan unelmiasi, toiveitasi, jotta voit jatkaa eteenpäin toteuttamaan ja olemaan se aito sinä, joka olet. Nyt on aika päästä kosketukseen sen kanssa, mitä todella haluat elämääsi. Unelmoi suuria asioita ja näe tämä tilaisuus oivaltaa asioita itsestäsi.

Tästä linkistä voit ostaa kurssin, jolla voit edetä oman tahtiisi, vaikka saat koko materiaalin kerralla. Voit pysähtyä, kun siltä tuntuu ja jatkaa taas kun haluat. Täysin omaan tahtiisi.  

 https://ritaforsbergkimura.campwire.com/checkout/itsesabotaasin-voittaminen-90de6cf4

IMG_1901.jpg