Share |

SoulBodyFusion- menetelmä.

Ajan varaaminen täältä:

 https://nettiaika.fi/RitaForsbergKimuraHoitolaKukkienSilta


"Kun sielu asettuu Maassa olevaan ihmiskehoon, se joutuu tiheämpään aineeseen. Isäntäkehossa on nimittäin primitiivistä ja paksua animaalista energiaa. Sielulla on luontaisesti puhdas ja hienostunut energia, joka ei sekoitu helposti kaikkien ihmisisäntien energioihin. Tähän tottuminen vaatii kokemusta."

Michael Newton " Destiny of Souls (Sielujen kohtalo)"

Newton kuvaa sielua älylliseksi valoenergiaksi, joka " näyttää toimivan värähdeaaltoina kuten elektromagneettinen voima." Hän sanoo, että toistensa kanssa epäharmoniassa olevat värähderesonanssit vaikuttavat vastakkaisesti kehon energiaan ja sielun energiaan. Jokaisella ihmisellä on oman luonnollisen rytminsä sormenjäljet. Kehon ja sielun pitää elää lempeästi rinnakkain, jotta ihminen voisi olla tuottava.

Kuinka on mahdollista, että keho ja sielu voisivat vaikuttaa vastakkaisesti toiseensa? Eivätkö keho ja sielu sovikkaan yhteen?

Newton kirjoittaa vielä, että sielu liittyy sille osoitettuun isäntäkehoon jo äidin kohdussa noin 3. raskauskuukauden jälkeen. Sikiötilassa sielu voi yhä ajatella kuolemattomuuden tasolla totutellessaan aivojen sähköpiiristöön ja uuden isännän alter egoon.

Kokeakseen elämää Maan päällä sielun pitää yhdistyä muotoon, kehoon ja luontoon muodostaakseen yhden toimivan yksikön. Sielu siis hakee kokemusta elämästä yhdistymällä fyysiseen todellisuuteen.

Sillat, jotka yhdistävät jumalallisen mallin fyysiseen maailmaan, ovat ilmeisesti elektronisia. Ihmiskunnan huonojen valintojen takia tai ulkopuolisesta vaikutuksesta johtuen nämä sillat ovat murtuneet.  Näin viisauden ja valon sujuva virtaus universumista fyysiseen maailmaan on estynyt.  SoulBodyFusion(R) tuntuu ikäänkuin korjaavan näitä elekronisia yhteyksiä fyysisen muodon ja jumalallisen perimämme välillä.

SoulBodyFusion on Jonette Crowleyn kehittämä menetelmä.