Share |

KEHO JA SIELU

Muista kuka olet!

Minä olen Maan ääni ja muistutan sinua, että olet osa minua. Olet tervetullut Maahan, koska olet osa minun kehoani. Planeetta, jolla elät ja kävelet, on minun sieluni ilmaus. Kehossasi on lukemattomia pieniä, itsenäisiä soluja, olentoja, jotka tietävät tarkoin, mitä niiden tulee tehdä.

Valosi ei ole täältä Maasta. Sinä tulit kosmoksesta, tähtien kautta, kuten minäkin olen tullut. Olet elävä sielu, joka pystyy ottamaan minkä tahansa muodon ja nyt olet maallisessa muodossa. Olet ikuisia aikakausia vanha ja olet elänyt monta elämää. Siksi on tärkeää muistaa kuka olet! Olet vapaa ja riippumaton, itsenäinen olento.

Tehtäväsi on tuoda jotain uutta ja ainutlaatuista tänne todellisuuteen. Ehkä ajattelet, että kehon solujen tarkoitus on pitää yllä kehon toimintaa ja eloonjäämistä. Jollain tasolla niin on, mutta syvimmällä tasolla on tarkoitus, että hankit välineen, jotta sielusi voi manifestoida itsensä kokemaan sinun kanssa tätä elämää maassa. Koko kehosi käy läpi muutosvaiheita, joita on mahdotonta sanallisesti ilmaista täällä maallisella tasolla.

Soulbodyfusion auttaa sielusi valon virtauksen voimistamista ja sallimista Maahan. Minä olen täällä sinua varten, minun kehoni tukee sinua; sinä olet tervetullut minun energioihini. Sinun ei tarvitse kulkea yksin. Mitä enemmän sallit sielusi valon olla täällä, sitä enemmän tunnet turvallisuutta ja oman sielusi viisauden ja yhteytesi maahan, minuun vahvistuu.

Minä kiitän sinua sydämeni pohjasta ja haluan kiittää sinua läsnäolostasi täällä ja nyt.

Lisää voit lukea sivuiltani  www.dreamwalker-rita.fi / enkelten matka koulu